112

Update: doorrijder ongeluk Rijnwaalpad bij Arnhem gevonden

Altijd waakzaam en dienstbaar
Altijd waakzaam en dienstbaar
Foto: Politie.nl

Verdachte aanrijding Rijnwaalpad aangehouden! Dat meldt de politie op haar Facebook. De afgelopen dagen zijn zij heel druk geweest met het opsporingsonderzoek.

Het basisteam was erg gemotiveerd om dit voertuig en de betrokken bestuurder te vinden.

Inzet

Na de inzetten van de afgelopen dagen, kunnen ze mededelen dat het voertuig is aangetroffen op een oprit van een woning in Huissen. Tevens hebben zij bij deze woning een verdachte aangehouden op verdenking van een aantal verkeersmisdrijven.

De recherche zal de verdachte horen en deze zaak voorleggen bij het openbaar ministerie.

Verdachte aanrijding Rijnwaalpad aangehouden!Afgelopen week hebben wij op een bericht geplaatst waarin wij op zoek…

Geplaatst door Politie Overbetuwe op Vrijdag 10 juli 2020

ARNHEM- Op dinsdag 7 juli 2020, omstreeks ‪18:55 uur‬, vond er een verkeersongeval plaats op de kruising Rijkerswoerdsestraat met het Rijnwaalpad te Arnhem.

Op deze locatie botste de bestuurder/bestuurster van een blauwe Opel Zafira, die uit de richting van Arnhem kwam, op een fietsster, die over het Rijnwaalpad fietste en de Rijkerswoerdsestraat overstak. De fietsster, een 33-jarige vrouw, kwam door de aanrijding hard ten val en raakte zwaar gewond. Ze liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder/bestuurster van de betrokken Opel reed zonder te stoppen door in de richting van Huissen.

Onderzoek

In het belang van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen en de bestuurder/bestuurster van de Opel. Zij verzoeken hem of haar zich bij ons te melden.

De politie is in het bezit van camerabeelden van de betrokken Opel. Hierop is onder andere te zien dat er een witte hond op de achterbank zat. Indien de bestuurder/bestuurster zich niet meldt, dan bestaat de kans dat zij de beelden via Facebook en/of de media zullen delen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen