112

Jongen mishandeld op fietspad Groenestraat in Elst; politie zoekt getuigen

Heb jij iets gezien bij de Groenestraat?
Heb jij iets gezien bij de Groenestraat?
Foto: Politie.nl

ELST- Politie Overbetuwe laat via Instagram weten dat ze op zoek zijn naar getuigen van de mishandeling van een jongen aan de Groenestraat.

Donderdag 11 maart vond er omstreeks 20.45 uur een openlijke geweldpleging plaats op het fietspad tussen de Olympiasingel en de Groenestraat in Elst. Dit fietspad heet tevens de Groenestraat. Daarbij werd een jongen mishandeld.

Een aanhouding

De politie heeft al een persoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. Er waren echter meerdere personen bij deze openlijke geweldpleging betrokken. Zij zijn daarom op zoek naar getuigen die de politie verder kunnen helpen:

Getuigen gezocht

Ben jij gisteravond getuige geweest van dit incident? Was jij er bij aanwezig of heb je relevante informatie die kan leiden tot het opsporen van de verdachten? Neem dan contact met de politie op. Dit kan via 0900-8844, politie.nl of via hun Social Media zoals Instagram. Vermeld daarbij: 2021110635.

Je kunt ook iets melden zonder jouw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via  0800 – 7000 (gratis). Je kunt daar iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kun je helpen om jouw omgeving veiliger te maken.

Bron: Instagram politie Overbetuwe

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen