112

Ongeval Stationstraat Zetten; Auto beland na frontale botsing in de sloot

Ongeluk aan de Stationstraat
Ongeluk aan de Stationstraat
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten  – Twee auto’s zijn vanavond aan de Stationstraat op elkaar gebotst. Een van de auto’s belandde daarbij in de naastgelegen sloot.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur, bij de uitrit van de nieuwbouwwijk Op Zuid en de kruising met de Stationstraat. Naast de politie, werd brandweer Zetten, brandweer Heteren en twee ambulances erbij opgeroepen. (Tekst gaat verder onder de afbeelding.)

Stationstraat

In de sloot

Een van de auto’s stond nog op de Stationstraat met de neus richting het centrum. De tweede auto was door de frontale botsing achteruit in de sloot gegleden. Een van de slachtoffers werd uit die auto gehaald en in de ambulance gelegd. Het was behoorlijk druk op de weg toen het ongeluk plaats vond en het trok het nodige publiek. De politie heeft van diverse getuigen verklaringen opgenomen. De brandweer heeft de auto’s veilig gesteld en het wegdek schoongemaakt.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Ook is het aantal slachtoffers niet bekend. De Stationstraat is tijdelijk afgesloten geweest.

 

♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen