112

Aandacht voor woninginbraak Zwanenbloem in Driel op Bureau GLD

Inbraak Zwanenbloem Driel bij Bureau GLD
Inbraak Zwanenbloem Driel bij Bureau GLD
Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Driel – Op woensdag 7 juli wordt er aandacht besteed aan de woninginbraak aan de Zwanenbloem op Bureau GLD. De camerabeelden van deze inbraak worden om 17.20 uur op TV Gelderland uitgezonden. De uitzending wordt elk uur herhaald.

Deze zaak heeft de aandacht van de politie, die jou hulp daarbij kan gebruiken. Heb je informatie die de politie verder kan helpen, geef het dan door. Vermeld daarbij het zaaknummer: 2021157051 Driel – inbraak woning.

Laptops ontvreemd

Op de camerabeelden is te zien dat er op vrijdag 9 april, omstreeks 4.30 uur een man door de Zwanenbloem in Driel loopt. De man loopt bij verschillende huizen het pad op en neemt rustig de tijd. Die ochtend ontdekken bewoners dat er bij hen is ingebroken en dat er meerdere laptops weg zijn. Op de camerabeelden is te zien dat de man met de laptops onder zijn arm wegloopt en ze lijkt op te bergen in een fietstas, Mogelijk komt de man uit de omgeving. De politie hoort graag van je als je weet wie de man is.

Als jou iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 (belkosten) of zonder belkosten via het meldformulier. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Instagram Politie Overbetuwe

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen