112

Gereedschapskoffer gestolen uit schuur aan de Noordhoeksestraat in Driel

Foto: Screenshot Omroep GLD

Driel – Inbrekers hebben op zaterdag 26 juni rond half drie ’s nachts ingebroken in een schuur aan de Noordhoeksestraat. Ze gingen er vandoor met een koffer met gereedschap.

Twee verdachten lopen langs een schuur en werpen een blik naar binnen. Ze kijken of het veilig is en gaan naar binnen om na enkele minuten weer naar buiten te komen. Dan springt het licht aan door een sensor en gaan ze er beiden vandoor. Ze hebben een koffer met gereedschap bij zich.

Gestolen koffer

De politie is op zoek naar de twee verdachten. Bel je tip door via 0800-6070 of 0800-7000 of vul op de site van de politie het tipformulier in. Het zaaknummer is: 2021302819. Je mag ook Meld Misdaad Anoniem bellen (0800-7000) als je niet wilt dat jouw persoonlijke gegevens worden genoteerd. Lees hier meer: https://ogld.nl/z2g

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen