112

Brandweer Elst is op zoek naar oefenlocaties en rieten daken

Brandweer Elst is op zoek naar oefenlocaties
Brandweer Elst is op zoek naar oefenlocaties
Foto: wikimedia

Elst – Brandweer Elst is op zoek naar nieuwe oefenlocaties om goed getraind te blijven. Daardoor kunnen de brandweerlieden snel en adequaat reageren in geval van een calamiteit.

Heb je een bedrijfspand, een woning dat flink verbouwd of gesloopt gaat worden? Of heb je een ander pand waarvan je denkt dat het geschikt is voor een oefening van de brandweer? En is het mogelijk om op een maandagavond bij jou te oefenen? Neem dan contact op met brandweer Elst!

Om goed geoefend te blijven zijn zij op zoek naar nieuwe uitdagende oefenlocaties in Elst of de nabije omgeving waar wij terecht zouden kunnen voor een oefening. Onze oefenavond is op maandagavond.

Speciale oproep

Voor het team rietenkapbrandbestrijding specialisme is brandweer Elst verder op zoek naar rietgedekte woningen waarvan de rietkap binnenkort vervangen gaat worden om hun specialisme te kunnen oefenen. Mocht er bij jou of bij iemand die je kent de rietkap vervangen gaat worden dan zouden zij graag in contact komen met de eigenaar van zo’n rietgedekte woning.

Stuur een privébericht via de Facebookpagina van brandweer Elst.

Bron: Brandweer Elst

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen