112

Meerdere auto’s opengebroken aan de Kievitshof, Griend en Vogelzang in Elst

Meerdere auto's opengebroken
Meerdere auto's opengebroken
Foto: TheDigitalWay via Pixabay

Elst – In de nacht van 12 op 13 november zijn er meerdere auto’s opengebroken in Elst. Dit laat politie Overbetuwe weten op hun Instagram.

Aan de Kievitshof, Griend en Vogelzang zijn een aantal auto’s opengebroken. Er is niet bekend wat er buit is gemaakt. De politie wil in contact komen met getuigen of mensen die hier meer vanaf weten.

Heb jij of één van jouw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Neem contact op met de politie

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

opengebroken

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen