112

Getuigen gezocht: Woninginbraak Bizetstraat te Elst

Foto: Kira Hoffmann, Pixabay

Elst – De politie onderzoekt een woninginbraak in de Bizetstraat te Elst. Misschien heb je iets gezien of gehoord en is jouw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd tussen vrijdag 19 november 2021 09:30 uur en woensdag 24 november 2021 18:00 uur in de Bizetstraat te Elst.

Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien

Heb jij of één van jouw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

BVH nummer: 2021550770.

Neem contact op met de politie

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via ‘Reageren’. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). Vermeld ook het BVH nummer!

Een inbraak voorkomen?

Zie je iets verdachts in jouw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kun je altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt je 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vind je tips om een woninginbraak te voorkomen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen