112

Woningoverval aan Dorpsstraat in Driel

Foto: Instagram politie

Driel – In de nacht van zaterdag op zondag, 19 december 2021, heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Dorpsstraat in Driel. Dit meldt politie Overbetuwe op Instagram.

Deze woningoverval was rond de klok van 5.00 uur. Door een getuigen is gezien dat er 2 personen met gezichtsbedekking zijn weggerend bij de woning. Kort daarna reed een auto et hoge snelheid weg.

Op zoek naar getuigen of beelden

Politie Overbetuwe is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien, gehoord of weet je meer omtrent deze woningoverval aan de Dorpsstraat, neem dan contact op via 0900-8844. Woon je in de omgeving van de woningoverval en maak je gebruik van camera’s rondom de woning, kijk dan of er beelden zijn die de politie van bruikbare informatie kan voorzien. Wil je een anonieme tip doorgeven dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem of bel 0800-7000. Vermeld dan Kenmerk: 2021590150 Recherche Arnhem.

Bron: Instagram Politie Overbetuwe

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen