112

Spiegel en kaarsen brengen brandweer naar Bernadottestraat in Zetten

Zetten – Brandweer Zetten werd gisterenavond opgeroepen naar een woning aan de Bernadottestraat in Zetten.  De straat werd daarvoor een tijdje afgezet voor het verkeer.

De politie was ook aanwezig in de Bernadottestraat en hielden een oogje in het zeil. Volgens een van de agenten was er niks aan de hand. “Door een spiegel en kaarsen leek het erop dat er een brand was.”

Gelukkig niks aan de hand

Het bleek uiteindelijk loos alarm en kon de brandweer weer terug naar de kazerne en de politie kon weer hun weg vervolgen. De politie was die avond ook druk bezig met rondrijden om meldingen over vuurwerk na te gaan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen