112

Nieuwe waterwagen voor brandweer Heteren

Heteren – Dinsdag kreeg brandweer Heteren de nieuwe waterwagen. Dat is de derde wagen die op dit moment in de kazerne van Heteren staat.

Deze waterwagen is afkomstig van brandweer Kootwijkerbroek en de mannen zijn hem persoonlijk komen brengen. Ze hadden ook voor een lekkere taart gezorgd.

3 Wagens in de kazerne

De nieuwe wagen zal binnen een paar weken op de uitruk komen. Helaas zal met de komst van deze wagen de HV van brandweer Heteren binnenkort gaan verdwijnen. Maar dat mag de pret niet drukken, de brandweer is blij dat ze er een prachtige wagen bij hebben. Bekijk hier de video van de waterwagen.

Een watertankwagen kan wel 17.000 liter water meenemen en is bedoeld om bluswater te brengen. Ze worden bij de kazerne altijd gevuld en kunnen op locatie, als dat nodig mocht zijn, gevuld worden met oppervlaktewater uit een sloot, vijver, meer, kanaal of zelfs uit de zee. Het voertuig kan zelfstandig binnen vijf minuten de watertank weer vullen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen