112

Gaslekkage vlakbij kinderdagverblijf in Heteren

Brandweer Heteren naar gaslekkage
Brandweer Heteren naar gaslekkage
Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Kinderdagverblijf Sam Sammie moest vanmorgen worden ontruimd. Bij graafwerkzaamheden aan de Kastanjelaan was per ongeluk een gasleiding kapot getrokken. Deze was vlakbij het kinderdagverblijf gesitueerd. Brandweer Heteren werd hierdoor opgeroepen.

Omdat gas een explosief mengsel kan vormen neemt de brandweer een aantal veiligheidsmaatregelen, waaronder het uitvoeren van gasmetingen en  het ventileren in en om het gebouw. Dit is om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke concentratie gas kon ophopen. Intussen arriveerden Liander en sloten de monteurs de kapotte leiding af en kon de reparatie worden uitgevoerd. Daarna mochten de kinderen en de medewerkers van het kinderdagverblijf weer veilig terugkeren. De kinderen vonden het maar wat spannend! Gelukkig bleef iedereen ongedeerd en liep het kinderdagverblijf geen schade op.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen