112

Overval op Albert Heijn Zetten, dader nog niet opgepakt

Albert Heijn Zetten
Albert Heijn Zetten
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – De supermarkt Albert Heijn aan het Beatrixplein is dinsdagavond het doelwit van een overval geweest. De dader is nog niet aangehouden.

De overval vond plaats rond 20.15 uur. Diverse politiewagens werden opgeroepen maar slaagden er niet in om de overvaller in de kraag te grijpen. Via burgernet riep de politie op om naar de dader uit te kijken

Signalement

De politie is op zoek naar een jongeman tussen de 15 en 18 jaar. Hij droeg een zwarte Stone Island jas en witte schoenen. Mocht iemand iets hebben gezien of meer van de dader of de overval afweet, dan wordt verzocht om contact op te nemen met de politie of als je anoniem wilt blijven Meld Misdaad Anoniem.

Ondanks de overval heeft de supermarkt vandaag zijn deuren geopend en klanten kunnen weer gewoon hun boodschappen komen halen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen