112

Politie is op zoek naar getuigen na ramkraak op juwelier Zetten

Getuigen gezocht
Getuigen gezocht
Foto: Politie/Overbetuwe NIeuws

Zetten – De politie doet een oproep aan getuigen van de ramkraak die vannacht op juwelier Van Schaik is gepleegd. Dit laten ze weten op hun Instagram.

Weet jij meer over deze misdaad, de daders of heb jij camerabeelden ervan, geef het dan door aan de politie via telefoonnummer 0900 8844. Anoniem kan ook op Meld Misdaad Anoniem en via 0800-7000.

Getuigenoproep

“Vanochtend vroeg is er in Zetten een ramkraak gepleegd op een juwelier. De daders zijn met onbekende buit vertrokken en hebben een enorme schade aangericht. We zijn meteen een onderzoek gestart en daarbij vragen we jou om hulp.

De kraak was rond 04.00 uur in de Hoofdstraat. De daders hebben een rolcontainer voor de deur van de juwelier gezet om er vervolgens met een bestelbus tegenaan te rijden. Daardoor wisten ze binnen te komen. Na de kraak hebben ze de bestelbus in brand gezet en zijn ze gevlucht op een rode scooter. Deze scooter werd even later aangetroffen aan de Bellefleur.

We gaan er vanuit dat het hier om twee daders gaat. Ze droegen allebei een bivakmuts. Eén van de daders had een soort regenpak met fluorescerende strepen aan en de andere dader had donkere kleding aan. Helaas is er op dit moment geen duidelijker signalement.

Was jij vanochtend vroeg in de buurt van de Hoofdstraat en heb je iets gezien dat te maken zou kunnen hebben met deze ramkraak? Heb je camerabeelden/dashcambeelden waar de daders mogelijk op staan? Of weet je meer over de vluchtroute van de daders nadat ze de rode scooter hebben gedumpt aan de Bellefleur? Dan komen we graag met je in contact. Bel 0900 8844.”

getuigen

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen