112

Eindelijk een cop koffie drinken met wijkagenten

Foto: Insta politie Overbetuwe

Valburg / Herveld – De politie van Overbetuwe komt naar jou toe deze herfst! Kom jij ook een cop koffie drinken met onze wijkagenten? Na panne met de hun voertuig werd de kennismaking uitgesteld, maar nu is het dan toch echt zover! Op woensdag en donderdag kan je ze op diverse plaatsen vinden.

De politie gaat weer on tour met de tuktuk! Op woensdag 16 november en donderdag 17 november gaan de wijkagenten on tour met hun tuktuk. Je kunt dan kennis maken met ze onder het genot van een kopje koffie. Ze hebben bovendien diverse informatie bij zich over whatsappfraude, inbraakpreventie, bankpasfraude en nog veel meer.

Woensdag 16 november

  • Valburg van 09.00 uur tot 12.00 uur.
  • Herveld van 13.00 tot 16.00 uur.

Donderdag 17 november

  • Elst van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • Oosterhout van 13.00 uur tot 16.00 uur

Bron: Instagram Politie Overbetuwe

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen