112

Droger vermoedelijk oorzaak van woningbrand in Heteren

Heteren – Brandweer Heteren werd vanmorgen rond 7.45 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Ranonkelstraat.

“Aanrijdend zagen wij dat de brand uitslaand was en hebben wij opgeschaald naar middelbrand. Wij kregen hulp van Brandweerkorps Zetten-Andelst en de hoogwerker van Brandweer Doorwerth. Na een snelle inzet hadden wij het vuur snel onder controle en is ergere schade voorkomen.”

Liet brandweer Heteren op hun social media weten. De bewoners konden op tijd de woning verlaten en er zijn geen gewonden gevallen.

Oorzaak droger

Het bleek te gaan om een brand op zolder, vermoedelijk veroorzaakt door een oververhitte droger. De zolder is compleet uitgebrand en de woning heeft veel rook- en waterschade opgelopen. Het advies is bij gebruik van een droger regelmatig het filter schoon te maken. Daarnaast is een rookmelder in de buurt van de droger verstandig.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen