Vrijwilligers gezocht bij Dierentehuis Arnhem en omstreken

Foto: Dierentehuis Arnhem

Wil jij ook wat betekenen voor het welzijn van dieren? Dan is dit je kans bij Dierentehuis Arnhem en omstreken aan de Larensteinselaan 32 in Velp.

Het team van het Dierentehuis Arnhem en omstreken is namelijk op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare collega’s.

Dieren hebben geen vrije dagen!

De medewerkers en vrijwilligers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor de dieren klaar. En dat doen ze graag. Ook in de avonden, weekenden, op feestdagen en in vakanties zijn zij in touw om ervoor te zorgen dat de dieren krijgen wat ze zo hard nodig hebben.

Dierentehuis ArnhemHoe kun je hen helpen?

Met een paar uur per week kun je het team en de dieren al steunen. In Velp zijn ze altijd op zoek naar de volgende vrijwilligers:

  • Hulp dierenverzorging in het asiel
  • Centralist op de meldkamer
  • Chauffeur voor de dierenambulance
  • Baliemedewerker in het asiel
  • Chauffeur voor dieren uit de natuur

Meer informatie?

Kijk snel verder bij de diverse vacatures op hun website: http://www.dierentehuisarnhem.nl/vacatures-dierentehuis/. Als er een functie voor jou bij is, neem dan per e-mail contact op via: [email protected].
Vermeld in het onderwerp ‘Sollicitatie vacaturenaam’. Stuur je motivatie, cv, inzetbaarheid en contactgegevens. Alvast hartelijk dank van het team van van het Dierenasiel.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen