Selderij en melk allergenenwaarschuwing Mora Kipnuggets

Foto: Mora

Fabrikant Mora waarschuwt dat in sommige verpakkingen Mora Kipnuggets een ander product zit. De allergenen op de verpakking kloppen daardoor niet met de inhoud.

De waarschuwing geldt voor de Mora Kipnuggets Mini’s in verpakking ± 14 stuks met lotcode 0285 en THT-datum 10-2021. Deze verpakkingen zijn verkocht bij Hoogvliet, Plus, Deen en Vomar.

Selderij en melk

In deze verpakkingen zijn Mora Kipfingers verpakt. Dat product bevat de allergenen selderij en melk, maar die staan nu niet op de verpakking vermeld. Mensen met een selderij en/of melk-allergie wordt aangeraden het product niet te eten.

Als je dit product gekocht heeft, dan kun je de lotcode uit de verpakking knippen en opsturen naar

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel je naam, adres, bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening. Je krijgt het aankoopbedrag dan op je rekening teruggestort.

Geen allergie?

Mensen zonder allergie voor melk- en/of selderij kunnen het product gewoon eten. Andere verpakkingen van Mora Kipnuggets hebben dit probleem niet, deze verpakkingen zijn niet bij andere supermarkten verkocht.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kun je contact opnemen met Mora via telefoonnummer 0800 – 23 56 672 of via [email protected].

kipnuggets

Bron: Mora, 26 oktober 2020

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden