Kom zingen bij koor Together onder leiding van nieuwe dirigent

Laatste groepsfoto met de oude dirigent
Laatste groepsfoto met de oude dirigent
Foto: FB Randwijker

Randwijk – Together dat wekelijks in De Haar repeteert heeft een nieuwe dirigent. Het koor maakt op maandag 22 augustus een doorstart met de nieuwe, zeer ervaren dirigente Carina Numan, die een jonge muzieksmaak heeft.

Een mooi moment, als je al van plan was om vaker te gaan zingen, om aansluiting te zoeken bij het nu 26-koppige koor uit Zetten. De eerste maand (vier keer repeteren) is om te kijken of het repertoire en de sfeer bevalt en dus gratis! Vooral mannenstemmen zijn heel welkom, maar natuurlijk staan de deuren ook wijd open voor vrouwenstemmen.

Afscheid oude dirigent

Lex van Diepen heeft inmiddels afscheid genomen van het koor waar hij zeven jaar dirigent van was. Hij werd ontvangen met koffie en gebak van bakker Hendriksen. Nadat hij het voltallige koor voor een tiental liedjes begeleidde op de piano is hij verrast met een afscheidslied dat geheel voor zijn afscheid geschreven was door een koorlid. Hierna kreeg hij een mooi cadeau en een emmer vol bloemen.

Ieder koorlid had een persoonlijke wens of herinnering op een kaartje geschreven en aan een door ieder apart gekozen bloem gehangen, waardoor het een kleurig en mooi divers boeket was, wat vooral dankbaarheid uitdrukte. Na deze soort huldiging werd het afscheid meer een bourgondisch feest door alle lekkernijen die door koorleden waren meegebracht. Daarbij werden natuurlijk heerlijke drankjes geserveerd door een medewerker van de Haar in Randwijk, waar Together elke maandagavond om 20.00 uur repeteert. Het voltallige koor was aanwezig, een mooie gelegenheid om nog een laatste groepsfoto met de scheidend dirigent te maken.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen