Open repetitie in Herveld-Andelst

Foto: Van Workum

Muziekvereniging Sint-Willibrordus zet deuren wagenwijd open op maandag 28 oktober. Iedereen die eens mee wil kijken met een repetitie  is welkom in de loods aan de Binnenstraat 23 in Herveld; het tijdelijke onderkomen zo lang De Hoendrik gesloten is.

De tijden zijn achtereenvolgens van 18.50-19.20 uur (opleidingsorkest Future), van 19.30-20.45 uur (orkest) en van 21-22 uur (slagwerkgroep). Kom een kijkje nemen.Als je wilt dan kun je met jouw eigen instrument meespelen. Op dit moment wordt er gerepeteerd voor ons theaterconcert op zondag 8 december.

De vereniging heeft sinds kort besloten om ook andere instrumenten toe te laten, naast de instrumenten van de originele fanfare-bezetting. Er speelt al een bas-accordeon mee, maar ook andere instrumenten zoals bijvoorbeeld gitaar of dwarsfluit, mogen voortaan meedoen bij het orkest. De vereniging blijft echter alleen lessen aanbieden voor saxofoons, koperinstrumenten en slagwerk. Als je een ander instrument wilt bespelen dan moet je zelf voor lessen zorgen. De vereniging zorgt dat er passende partijen worden geschreven voor alle instrumenten. Wie durft mee te doen? Zoals altijd zijn de eerste zes repetities of lessen gratis voor nieuwe leerlingen en leden. Meer informatie staat op: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen