Hoofdstraat Zetten komende week deels afgesloten

Foto: Overbetuwe Nieuws

Vanaf morgen 14 oktober is de Hoofdstraat in Zetten deels afgesloten. Het verkeer wordt tot 19 oktober omgeleid via een andere route. De meeste winkels. zoals op het Julianaplein zijn nog wel bereikbaar, maar de werkzaamheden zullen wel enigszins overlast veroorzaken.

Werkzaamheden en planning

In de Hoofdstraat worden rioolwerkzaamheden uitgevoerd. Van de Hoefslag (H.Piersonstraat) tot aan de Bakkerstraat wordt de riolering verruimd over een lengte van 220 meter. Dit is noodzakelijk om wateroverlast bij extreme regenval te voorkomen. Om de overlast door de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken worden deze twee klussen in een keer, in verschillende fases, uitgevoerd. Fase 1 was al in de zomer afgerond.

Overlast

Enige overlast is helaas niet te voorkomen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanbieden van de vuilcontainers en een aangepaste route voor de bus. Hierover hebben aanwonenden informatie ontvangen. Vanzelfsprekend blijven de woningen bereikbaar, maar voor een korte tijd kunt u niet met de auto bij uw woning komen. De hulpdiensten kunnen wél bij uw woning komen.

Breng heeft voor buslijn 35 Bemmel – Elst – Zetten een omleiding en vervangende haltes ingesteld:Breng storingen en omelidingen

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen