Aankomst Sint in Heteren

AgfaPhoto
AgfaPhoto
Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

‘Op zaterdag 16 november begroeten wij Sinterklaas met zijn pieten weer in Heteren. De aankomst is bij de veerstoep aan de Rijn.

We gaan er weer een fantastisch “ kinderfeest” van maken!! Natuurlijk hebben wij als sint comité weer een prachtig programma voor u en uw kind samengesteld en hopen dan ook op een grote opkomst. Dit jaar pakken we uit in de leeftijd van 0-99 jaar!

De toegangsbandjes voor het kinderuurtje en de bovenbouwbingo worden op school uitgedeeld. Kinderen uit Heteren die onderwijs volgen buiten Heteren zijn natuurlijk ook van harte welkom deze dag. Voor deze kinderen ligt er op donderdag 14 of vrijdag 15 november een armbandje klaar bij Kapsalon Piki’s aan de Flessestraat 40 in Heteren.

Tijdens de intocht dit jaar zal Sinterklaas een van zijn junioren meenemen! Pepito is zijn naam , hij is negen jaar en wil heel graag de kinderen van Heteren wat lekkers brengen! Ook zullen we dit jaar een stop maken op de Flessestraat om muziekvereiniging Sint Bavo uit Angeren te laten vendelieren voor de bewoners van Liefkenshoek. Ook dit jaar zal KIM’s Snackhut aanwezig zijn op het terrein van de Bongerd, waar u terecht kunt voor een warme snack!

Nieuw dit jaar is een sintdisco voor de jeugd van de middelbare school t/m 15 jaar bij cafe 41 aan de dorpsstraat de avond voorafgaand aan de intocht. En als afsluiter van de dag hebben we een loterij verzorgd door verschillende winkeliers uit Heteren. Met als hoofdprijs 1 MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ JUMBO!!!!

We rijden niemand stilletjes voorbij en hopen voor iedereen op veel zoet en lekkers!!

Tot zaterdag 16 november 2019!!’
Het Sintcomite.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen