Bijeenkomst Vrouwen met Lef

Foto: Eind september is bij de Boterhoeksestraat, tussen Randwijk en Heteren, mogelijk een wolf gespot. De bewoners werden door voorbijgangers gewaarschuwd dat ze op hun inrit een wolf hadden zien lopen. Zodra het dier de mensen in de gaten kreeg, rende hij weg richting het voormalige NIOO-terr

Dinsdagavond 29 oktober organiseert Vrouwen met Lef een bijeenkomst in Elst. Dorien Rikken zal aantal vrouwelijke nieuwkomers interviewen over hun innerlijke drijfveren om een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland.

De avond start om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) in De Ruimte, St Maartensstraat 32b in Elst. Er worden ook hapjes uit verschillende culturen geserveerd. Om mee te doen stuur je een mail naar [email protected].

Voor en door vrouwen

Sinds een aantal jaren is Vrouwen met Lef actief als vrouwennetwerk in de Overbetuwe. Doel van dit netwerk is om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Door een mix van inspanning en ontspanning willen ze elkaar motiveren om verder te kijken. De achtergrond van de leden is zeer divers, zowel in werkzaamheden, culturele achtergrond als levensfase. Iedereen is welkom. Inmiddels is het netwerk uitgegroeid tot ruim 250 belangstellenden. Leden komen uit de Overbetuwe en uit omliggende plaatsen als Arnhem en Nijmegen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen