Politieke avond in De Bongerd

Foto: Wikipedia

Inwoners, raadsleden, organisaties en het college: allemaal hebben ze de gelegenheid eens in de twee weken met elkaar in gesprek te gaan tijdens de politieke avond in Overbetuwe. Op deze pagina staat in een notendop wat deze avond inhoudt.

De volgende politieke avond is gepland op dinsdag 19 november 2019, en begint om 19.30 uur.  Locatie: De Bongerd in Heteren. Het vragenhalfuur begint om 19.00 uur in zaal 1. In elke zaal is een andere voorronde. Er is een pauze van 20.30 uur tot 20.45 uur en de sluitingstijd van deze politieke avond is 22.00 uur.

Zaal 1: (aanvang 19.30 uur)

Onderwerpen:

Voorbereidende vergadering Vaststellen van uitgangspunten en wegingscriteria voor het aanwijzen van voorkeurslocaties voor nieuwe woonwagenstandplaatsen
Voorbereidende vergadering Vaststellen Verzamel-bestemmingsplan 2019 (3 locaties)
Voorbereidende vergadering Vaststellen bestemmingsplan Buitengebied, De Hel ongenummerd, Randwijk
Voorbereidende vergadering vaststellen bestemmingsplannen: Buitengebied, Noordhoeksestraat 2, Driel. Buitengebied, Boterhoeksestraat 15, Heteren. Buitengebied, Elster Grindweg 22 en Hoenveldsestraat ongenummerd, Driel.

Zaal 2: (aanvang 19.30 uur)

Onderwerpen:

Voorbereidende vergadering Bouwstenennotitie Strategisch meerjarig huisvestingsplan onderwijs (SHP)*
Voorbereidende vergadering Wijziging abonnementstarief Wmo 2015
Technische uitlegsessie Voortgangsrapportage Woonagenda

Zaal 3: (aanvang 19.30 uur)

Onderwerpen:

Voorbereidende vergadering beantwoording motie M-014 verkiezingsborden
Voorbereidende vergadering Verordening Rechtspositie raads- en burgerleden gemeente Overbetuwe 2019
Informatiebijeenkomst van het college toekomstbestendige bedrijventerreinen

Aanmelden en Spreekrecht

Voorronden:
Iedereen kan voor maximaal 5 minuten het woord voeren over de onderwerpen die op de agenda staan van de politieke avond. Neem hiervoor uiterlijk maandag 18 november 2019 vóór 12.00 uur contact op met de griffie, tel: 14 0481.De agenda’s en de bijhorende stukken kunt u tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Elst, bij de Griffie. Het is mogelijk de volledige agenda en de achterliggende stukken te bekijken via internet op www.raadoverbetuwe.nl, verder klikken naar agenda’s en vergaderstukken, daarna keuze maken uit voorronden of raadsvergaderingen en tenslotte de gewenste vergadering aanklikken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen