Het Sociaal Kernteam is er voor iedereen

Foto: Pxhere Creative Commons CCO

Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Kernteam terecht met vragen over heel veel onderwerpen. Zij bieden een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft. Bijvoorbeeld over opvoeden, wonen, contacten opbouwen, vrijetijdsbesteding, zorgen voor een naaste, geldzaken en vrijwilligerswerk.

Het Sociaal Kernteam is er voor iedereen die een steuntje nodig heeft bij het organiseren van een oplossing. We denken mee en weten wat er te vinden is in onze dorpen. Het Sociaal Kernteam probeert regelmatig aanwezig te zijn bij activiteiten in de dorpen. Treft u ons daar niet , bezoek, bel of mail ons dan. Als u wilt komen we bij u thuis. Ook voor het Sociaal Kernteam Driel bent u van harte welkom bij de inloopspreekuren in de andere dorpen. Per 1 oktober 2019 is er geen spreekuur meer van het Sociaal Kernteam Heteren, Oosterhout en Slijk -Ewijk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kernteamsoverbetuwe.nl.

Bel: 06 117 361 68 (bereikbaar op werkdagen van: 9.00 – 12.00 uur). Of stuur een mail naar: [email protected]. U kunt ook een van onze spreekuren bezoeken.

Sociaal Kernteam Elst

Locatie:
Triade-gebouw, Prins Hendrikstraat 5A in Elst
Inloopspreekuur: dinsdag 10.30 – 11.30 uur.

Sociaal Kernteam Herveld Andelst

Locatie:
Kantoor aan de Hoofdstraat 128E, Herveld
Inloopspreekuur: donderdag 10.00 – 12.00 uur

Sociaal Kernteam Zetten Hemmen

Locatie:
Ontmoetingscentrum De Loohof, Stationsstraat 1 Zetten
Inloopspreekuur: (ook voor inwoners van Randwijk)
woensdag 11.30 – 12.30 uur

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen