Sinterklaas komt met de boot aan in Heteren

Het is maar goed dat Sinterklaas goed heeft uit kunnen rusten op de stoomtrein naar Nederland toe! Want komende dagen zullen hij en zijn pieten het nog heel druk hebben! Zaterdagmiddag kwam de Sint aan in Heteren, met de boot!

Sinterklaas had deze keer een pietje in training mee, Pepito. Hij mocht van de kapitein van de boot een stuk varen! Dat deed hij zo goed dat Sinterklaas op tijd in Heteren aankwam.

De optocht

Wethouder en eerste locoburgemeester Wijnte Hol verwelkomde Sinterklaas en de pieten op de kade. De kinderen stonden al te wachten, samen met hun ouders, grootouders, overige familieleden en bekenden. Zakken vol met snoepgoed werden door de pieten in gretige kinderhandjes gedrukt. De dj zorgde voor muziek waaraan de pieten en de kinderen mee deden. Na de welkomstspeech vertrok iedereen, begeleid door de fanfare van Schuttersgilde St.Bravo uit Angeren en een echte brandweerwagen richting het centrum van Heteren. De stoet eindigde bij De Bongerd waar het sinterklaasfeest verder ging voor de kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen