De 52ste Prins van Nölerhout: Prins JP de Swingende Vrijwilliger

Foto: Sabrina Sanders

De nieuwe Prins van Nölerhout van de Wielewoalers is afgelopen zaterdag onthuld. Rond de klok van 21.30 uur werd er afscheid genomen van Prins Ben de Zwevende Troef met zijn hofdames Claudia en Astrid. Nadat Ben door voorzitter René van Os werd ontdaan van zijn scepter, steek en Wieleowalers onderscheiding, kon hij weer als Ben Janssen door het leven gaan.

Het duurde echter niet lang voordat de Wielewoalers opnieuw een fantastische Prins op het podium hadden staan. Rond de klok van 22.15 uur werd het podium in gereedheid gebracht voor de onthulling van de nieuwe Prins. Het gordijn ging open en daar hing een grote langspeelplaat met daarnaast twee cd schijven. Met swingende muziek en mooie beelden werd er toepasselijk naar het hoogtepunt gewerkt. Het aftellen begon; de cd schijven werden aan de kant geschoven en de langspeelplaat in de hoogte gebracht. Daar stond het nieuwe trio; Prins JP de Swingende Vrijwilliger met zijn mooie hofdames Sanne en Nelleke.

Prins JP

Prins JP, alias JP Veldman, is getrouwd met Petra en is trotse vader van Lisa en Anouk. Hij is werkzaam als interim manager in de zorg en enthousiast vrijwilliger bij de Wielewoalers. Hij helpt als podiummeester bij de pronkzittingen, penningmeester bij Volamie en is vrijwilliger bij de concerten van Con Amore. Een instrument bespelen doet hij niet, maar zodra hij muziek hoort staat hij te swingen en kan hij niet stilzitten.

Hofdame Sanne

JP zal aankomend carnavalsjaar bij gestaan worden door Sanne en Nelleke. Beide dames hebben één grote passie en dat is muziekvereniging Con Amore. Hoe toepasselijk is het dat deze vereniging dit jaar 90 jaar bestaat.Sanne Aalmers, dochter van raadslid Marcel en oud-hofdame Bea is werkzaam als eerste hulp arts op spoedeisende hulp in ziekenhuis Boxmeer. Sanne is haar carnavalscarriére begonnen bij dansgarde de Wiekskes en zal ook deze carnaval haar danskunsten laten zien.

Hofdame Nelleke

Nelleke van der Voort is verpleegkundig specialist op de poli orthopedie in het Radboud ziekenhuis. Tijdens onze pronkzittingen heeft ze ons samen met “de Vrijwilligers” toegezongen. Ook deze carnaval zullen we haar zeker wel een aantal keren horen.

Motto: ZORG dat je er bij bent!

Het motto van dit prinsentrio is; Carnaval met de Wielewoalers: ZORG dat je er bij bent!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen