Afscheid huisarts Peter Hilderink

Foto: Overbetuwe Nieuws Petra Scheutjens

Per januari a.s. beëindigt Peter Hilderink zijn werkzaamheden als huisarts in het huisartsencentrum Zetten. Met een brief aan de patiënten laat dokter Hilderink weten, dat hij per 1 januari 2020 definitief zijn werkzaamheden als huisarts beëindigd.

Peter Hilderink (65 jaar) is bijna 28 jaar werkzaam geweest en kijkt met voldoening op deze periode terug. Het contact met zijn patiënten vond hij verrijkend. Peter hoopt, dat hij een bijdrage heeft kunnen leveren aan de gezondheid van de vele mensen, die hij mocht helpen. Peter Hilderink bedankt iedereen voor het vertrouwen, dat men in hem stelde. Peter blijft in Zetten wonen, dus het is goed mogelijk dat je hem, in de toekomst, tegen kunt komen bij de bakker of slager.

Persoonlijk afscheid

Op zaterdag 11 januari a.s. is er de gelegenheid om persoonlijk afscheid van Peter te nemen, in de Vluchtheuvelkerk aan de Bakkerstraat te Zetten. De tijden zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Voor verdere info deze link: afscheid Peter Hilderink.

Aanmelden

Met het oog op de catering en organisatie wordt het gewaardeerd als je je aanmeld, als je Peter Hildrink persoonlijk wilt bedanken. Dit kan via [email protected].

Peter Hildrink

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen