Vervoerservice Huiskamer van Elst

Huiskamer van Elst in de bibliotheek
Huiskamer van Elst in de bibliotheek
Foto: Huiskamer van Elst

Inwoners van Elst die zelf niet over vervoersmogelijkheden beschikken of dit niet kunnen regelen kunnen vanaf 9 januari 2020 gebruikmaken van de vervoerservice naar en van de Huiskamer van Elst (locatie Bibliotheek Europaplein).

Deze extra service wordt mogelijk gemaakt door samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties Stichting Algemene Hulpdienst Elst en de Projectgroep Sociaal Ontmoeten Elst. De Huiskamer van Elst biedt iedere donderdag van 10 tot 12 uur gezelligheid. Koffie/thee is er altijd en er is altijd gelegenheid voor een gesprek.

Hoe vraag je een rit aan?

Vrijwillige chauffeurs van de Algemene Hulpdienst maken het vervoer mogelijk met hun privé auto. Per rit betaalt een passagier € 1,- aan de chauffeur (retour dus € 2,-). Men wordt op een woonadres opgehaald tussen 09.45 en 10.15 en naar de Huiskamer van Elst vervoerd. Tussen 11.30 en 12.15 uur kan men weer thuis worden gebracht. De vervoersvraag gaat via de coördinator van de Algemene Hulpdienst Elst en moet uiterlijk op woensdag voor 10 uur worden ingediend voor de eerstvolgende donderdagochtend. De Algemene Hulpdienst Elst is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9 en 10 uur onder nummer 0481 374926 of per e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen