Doe een wens bij de Rotary Wensboom Over-Betuwe

Foto: Overbetuwe Nieuws

Vandaag is de laatste dag dat u nog een wens kunt doen bij de Rotary Wensboom Over-Betuwe. Kijk voor meer informatie en spelregels van deze Wensboom-actie op de website van de Rotary en lever de wens in.

De Rotary Wensboom-actie loopt tot 6 januari, dus vul nog snel een wens in op de link van de Rotary Wensboom Over-Betuwe! Na sluitingsdatum worden alle ingezonden wensen geïnventariseerd. Vanaf eind januari kunt u worden benaderd door een van de Rotaryleden voor een oriënterend gesprek.

Wens voor een ander uit laten komen

Heeft u een wens voor een ander mens?  Maar heeft u hulp nodig om hem te realiseren? Rotary Wensboom Over-Betuwe helpt u graag vervullen. Commissie Wensboom bekijkt daarna welke wensen uitvoerbaar zijn qua inzet en budget. Zit uw wens erbij? Dan nemen we daarna contact met u op over de uitvoering.

Immateriële wensen

Het gaat met name om wensen waarvoor onze Rotaryleden de handen uit de mouwen gaan steken, een advies kunnen geven, een zetje in de goede richting kunnen geven of anderszins een bijdrage leveren. Dit mag een wens zijn voor de buurvrouw, een familielid, een goede bekende, de buurtbewoners,….kortom, voor wie u maar wilt! Het gaat om immateriële wensen waarbij u vraagt dat anderen u helpen deze wens te realiseren.

Welke wensen zijn al vervuld?

Wilt u zien welke wensen we al vervuld hebben?  Ga naar onze Facebook pagina!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen