HPC Zetten Informatieavond en Open Dag

Foto: SGOMB

Het Hendrik Pierson College houdt op dinsdagavond 28 januari een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) en groep 8-leerlingen. Tevens vindt op zaterdag 1 februari de jaarlijkse Open Dag plaats.

Informatieavond

De informatieavond op dinsdag 28 januari start om 19.30 uur. Er wordt voorlichting gegeven over onder andere de verschillende afdelingen: vmbo bbl en kbl, mavo, havo, vwo en het vooruitstrevende programma De Overstap! Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan de profielen (Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Technologie Breed en Vwo-plus) en de speciale erkenningen als Cultuurprofielschool en WON-school. De avond wordt gestart met een korte algemene bijeenkomst in de aula. Hierna kunnen bezoekers verschillende lokalen bezoeken. In de lokalen staan docenten en leerlingen klaar met meer informatie en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Open Dag

Op zaterdag 1 februari bruist het op HPC Zetten. Tussen 9:30 en 13:00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen in de theorie- en praktijklokalen en deelnemen aan verschillende activiteiten. Een mooie gelegenheid om sfeer te komen proeven! Er zullen de hele dag sport-, muziek- en kunstpresentaties gegeven worden. Daarnaast is het mogelijk de algemene voorlichtingsrondes van de verschillende afdelingen bij te wonen en vragen te stellen.

Voor meer informatie kan men terecht op www.hpc-zetten.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen