HIT Personal Training wint Starter van het jaar 2019-verkiezing Rabobank

Foto: Overbetuwe Nieuws

HIT Personal Training mag zichzelf Starter van het jaar 2019 noemen. Met de Starter van het Jaar-verkiezing zet Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe startende ondernemers in de spotlight.

In 2019 zijn er voor de regio Oost Betuwe drie startende ondernemers genomineerd, die zich écht onderscheiden. Iedereen kon een stem uitbrengen op een van de bedrijven die op de nominatielijst stonden. Dat betekent dat het publiek mocht bepalen wie uiteindelijk de prijs zou krijgen.

Complete verrassing

Maarten Nieuwenstein is eigenaar van HIT Personal Training. Hij was verrast door de mededeling van een medewerker van de Rabobank, dat zijn bedrijf op de nominatielijst stond als startende ondernemer. Maandag 27 januari kwam het nieuws dat HIT Personal Training de grote winnaar was. Maarten is vooral blij omdat het een erkenning is van mensen die zijn bedrijf waarderen. Zoals hij zelf zegt: ‘Een mooie prijs die te danken is aan alle werknemers, klanten en mensen die HIT Personal Training een warm hart toedragen! Iedereen bedankt voor jullie stem, deze wordt erg gewaardeerd!  Wij bij HIT blijven knallen om jullie zo goed mogelijk te begeleiden en jullie doel te helpen behalen!’ Aan de Starter van het jaar 2019-prijs zit ook een waardecheque vast. Wat Maarten ermee gaat doen, dat weet hij nog niet. Hij concentreert zich op dit moment liever op de trainingen en het vinden van een nieuwe begeleider.

Elstenaar terug in Elst

In augustus 2018 kwam HIT Personal Training aan de Industrieweg Oost terecht, nadat deze eerst in Arnhem Zuid zat. Het bedrijf is flink gegroeid sinds de verhuizing naar de locatie in Elst. Maarten is zelf Elstenaar en hij kent veel jongens die net als hij bij SV Spero voetballen. Maarten heeft een visie op trainingen die hij met HIT Personal Training uitdraagt. Hij heeft inmiddels vijf werknemers in dienst en vijf stagiaires die ervoor zorgen dat klanten een goede begeleiding krijgen. HIT Personal Training kijkt naar jouw agenda als het om jouw training gaat. Bij de begeleiding zitten ook extra’s als wegen, meten en voeding. Bovendien wordt er heel gericht getraind op jouw persoonlijke doelen, wat betreft spieropbouw of vetverlies. Je kunt persoonlijke training krijgen waarbij je steeds samen met een trainer werkt. Of je kunt in een kleine groep aan de slag met de HIT Small Group Training met maximaal vier personen. Daarnaast is er ook een grotere groep die op vaste tijden traint. De HIT Club Training traint zelfs buiten bij de Rijkerswoerdse Plassen.

De genomineerden voor de regio Oost Betuwe

Naast HIT Trainingen waren de volgende bedrijven ook genomineerd voor de Starter van het jaar 2019: Dagbesteding de Hofstede en Bonte Veren.

Overbetuwe Nieuws feliciteert HIT Personal Training van harte met deze prestigieuze prijs!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen