Vier carnaval met CV De Batsers

Vlag van CV De Batsers
Vlag van CV De Batsers
Foto: Overbetuwe Nieuws

Nog even en dan barst het groot carnaval weer los! Ook dit jaar heeft CV de Batsers weer alles uit de kast getrokken om deze dagen tot één groot feest te maken.

Veel mensen kijken elk jaar uit naar carnaval. Vier dagen lang feesten, muziek en gezelligheid.

Troefkes Kindercarnaval, jeugdcarnaval en feestband Exposure

Zoals gebruikelijk wordt het carnaval afgetrapt door de allerkleinste carnavalisten met het Troefkes Kindercarnaval. DJ Roberto en Diederick Druk zetten het Wapen van Elst weer compleet op zijn kop.

Daarna wordt er in samenwerking met CV Zet ‘m Op voor de iets oudere jeugd het jeugdcarnaval in de tent georganiseerd. Na de lovende reacties van vorig jaar zijn we er nogmaals in geslaagd om de Allround DJ Service te boeken. Dat wordt gegarandeerd een goed feest! Tevens wordt er op zaterdagavond natuurlijk ook groots carnaval gevierd in het Wapen van Elst, met feestband Exposure.

Bierbeuners Duppert Festival

Zondagmiddag vinden de festiviteiten plaats in de tent op ’t Plein en zondagavond vieren de Bierbeuners hun eerste jubileum (11 jaar!!) met het grootse Bierbeuners Duppert Festival in het Wapen van Elst.

Frühshoppen en Feigling Après Ski

Maandag is zoals altijd de dag van het frühshoppen. Zorg echter dat je nog energie overhoudt voor de avond, want net als vorig jaar wordt er ook dan weer in het Wapen van Elst de Feigling Apres Ski party georganiseerd.

Bierbeuners Duppert Festival

Dinsdag is de laatste dag dat er carnaval wordt gevierd. Dit gebeurt natuurlijk in het Wapen, waar we afsluiten met Batsers ien Concert.

Al met al weer een geweldig programma! Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal te zien tijdens het Groot Carnaval 2020! Er zijn nog enkele kaarten voor Troefkes Kindercarnaval, het Jeugdcarnaval en de zaterdagavond zijn verkrijgbaar via www.batsers.nl/kaartverkoop en de bekende voorverkoop adressen.

Meer informatie vindt u op www.batsers.nl

Carnaval

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen