Groot Tentfeest in Deurdouwerdam

De dolle dagen van 2019
De dolle dagen van 2019
Foto: CV de Deurdouwers

Dit jaar zijn de Dolle Dagen in Deurdouwerdam (Herveld-Andelst) in een grote verwarmde feesttent. De Deurdouwers gaan er vijf Dolle Dagen van maken!

Kaarten haal je bij Crazy Flowers in Herveld of via dehoendriktickets.nl “Steek de handen uit de mouwen, we gaan een tentfeest bouwen!” Meer info op: www.cvdedeurdouwers.nl

Vrijdag

Op vrijdag 21 februari start het meteen voor jong en oud. Na bezoekjes aan de St. Willibrordusschool én de Hoge Hof, is ´s avonds het Jeugdcarnaval én het “Wermdraaiuh” met o.a. de Oud-Prinsen en Hofdames.

Zaterdag

Zaterdagochtend vindt de officiële opening van de Dolle dagen plaats, met aansluitend de prachtige kindermiddag met DJ Blijwin. Zaterdagavond is het weer groot feest met DJ Henry, die er met alle Deurdouwers een topfeest van maakt.

Zondag

Zondag staat de traditionele Carnavalsmis op het programma, en wordt er ’s middags een ronde door Deurdouwerdam gemaakt om de straat- en huisversieringen te bekijken. Het versieren van straten én huizen is een nieuw onderdeel. Om 11 over 8 is er live muziek van Anderkovver op onze Dolle Zondagavond.

Maandag

Het Frühshoppen, op maandag vanaf 10.11 uur, is al compleet uitverkocht. De derde Dolle Maandagavond heet “Fauwdt en Deur: Kom in de tent, met jouw instrument!” met de eigen Deurdouwer DJ´s. Naast het “Prijslopen” zal de prijsuitreiking van de straat- huisversiering plaatsvinden. Er zijn die avond dus veel leuke prijzen te winnen! Dinsdag sluiten we af met live muziek van Xplain en verkiezen we de Deurdouwer en Deurdouwerinneke.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen