Oranje Comité Heteren zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay

Het is mooi dat er vele activiteiten georganiseerd worden en iedereen die er zin in heeft daar gebruik van kan maken. Er zijn vele mensen die zich inzetten om het te organiseren. Tijdens de activiteit zelf zijn dan meestal veel meer mensen nodig om te zorgen dat alles goed en veilig kan verlopen.

Soms lukt dat binnen “eigen kring” en bij meer algemene (dorpsgerichte) activiteiten is de eigen club niet zo groot en zijn “derden (dorpsgenoten)” nodig om de activiteit te kunnen realiseren.

Oranje Comité zoekt vrijwilligers

Het bestuur van het Oranje Comité Heteren is op zoek naar mensen die willen helpen tijdens de activiteiten die zij organiseren. Een eenmalige inzet voor een deel van een dag. Wie zou het Oranjecomité willen helpen? Mail je aanbod naar [email protected] of via messenger op de Facebookpagina.

Suggesties voor betere organisatie

Het zet wel aan het denken; kunnen we dat niet slimmer doen in Heteren. Bij Heteren doet zijn we met hopelijk zo’n 100 vrijwilligers vanuit allerlei kanten. Er zijn diverse groepjes/activiteiten die tegen hetzelfde aan lopen.

Kunnen we niet iets doen/organiseren met elkaar om het makkelijker te maken voor ons allen?  Mail suggesties mailen naar [email protected]

Bron: Heteren Sociaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen