Vrouwen met Lef Overbetuwe op zoek naar een penningmeester

Foto: Pexels Jé Shoots

Vrouwen met Lef Overbetuwe is een stichting zonder winstoogmerk; en bestaat allemaal uit vrijwilligers. Op dit moment zijn ze op zoek naar een (vrouwelijke)penningmeester.

De taken van een penningmeester bestaan uit het beheren en transparant uitvoeren van inkomende en uitgaande financiën en uitvoeren van de financiële administratie van onze overzichtelijke organisatie met ongeveer veertig vaste leden. De taken zijn gericht op het in orde houden van de cijfers, en overzichten, maar binnen het bestuur van Vrouwen met Lef is het net zo belangrijk dat onze penningmeester meedenkt over het beleid en mede bepaalt of de plannen van het bestuur financieel haalbaar zijn.

Vacature penningmeester

Gezocht wordt een penningmeester die het beleid vertaalt naar een financieel overzicht. Ze is een bestuurspartner die haar inzichten gemotiveerd uitspreekt en het fijn vindt om in een dynamisch team te werken. Bovendien zoekt de stichting een penningmeester die actief meedenkt over de ontwikkeling van Vrouwen met Lef.

Samengevat: Het gaat hier om een vrijwillige, maar eervolle, functie voor financiële zaken die in de organisatie plaatsvinden! Interesse? Kom eens praten! Ga op verkenning; dat kan nooit kwaad!

Er gaan geen grote geldbedragen om in de stichting. Er is geen sprake van complexe werklast. De vergaderingen zijn gemiddeld een keer in de twee maanden op een avond. Bestuurlijke ervaring is een pré.

Als je geïnteresseerd bent neem dan contact op met Sabine Broekman, voorzitter van Vrouwen met Lef, op 06-20421990. Of stuur je mail naar [email protected] 

Wie zijn Vrouwen met Lef?

Het bestuur van Vrouwen met Lef bestaat uit een groep vrouwen met verschillende achtergronden en kwaliteiten, die zij graag vrijwillig inzetten voor Vrouwen met Lef. Samen met de voorzitter en secretaris vormt de penningmeester het geregistreerde bestuur van de stichting. leder van hen ontwikkelt zich en leert nieuwe interessante vrouwen kennen. Kortom, een hele leuke ‘club’ en op zoek naar een penningmeester!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden