Scouting Zetten Band geeft TOP 10-concert in HPC

Foto: Scouting Zetten Band

Op zaterdag 4 april geeft de Scouting Zetten Band uit Zetten in samenwerking met de Bigband Overbetuwe uit Randwijk het bekende TOP 10-concert.

Tijdens het concert worden allerlei bekende popnummers gespeeld, die ooit in de top 10 hebben gestaan of horen gestaan te hebben. Een hoog evergreen-gehalte waarbij een aantal hedendaagse nummers niet ontbreken.

TOP 10-concert

Tijdens de concert kan je komen luisteren naar een medley van Queen, The Beatles, Arcade en nog veel meer bekenden muzikanten. Je zult ze allemaal herkennen of zelfs meezingen.Het concert wordt gehouden in de aula van het HPC. De start is om 19:00 uur, de zaal is om 18:45 uur open.

Zin om mee te doen?

“Vind jij het net zoals ons ook heel spannend, uitdagend en gezellig om samen muziek te maken, dan nodigen we je graag uit om eens vrijblijvend te komen kijken op de repetitie. Vanaf zeven jaar mag je lid worden van de band. Speel je al een instrument? Doe dan gelijk mee!

De eerste drie repetities zijn gratis. We repeteren op woensdagavond in blokhut De Eindsplits aan de H.Piersonstraat 21, Zetten. Meer informatie staat op www.scoutingzettenband.nl.”

 

Bron: gemeente nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen