Wie doet er mee met de lokale knuffelbeer-actie?

Zoek de beertjes voor het raam
Zoek de beertjes voor het raam
Foto: Pixabay

Ook in dorpen in Overbetuwe kunnen we een knuffelbeer-actie opzetten. Dan kunnen ouders met de kinderen zelf een puzzeltocht lopen in hun eigen wijk. Wie zou hieraan mee willen werken?

Wat is de bedoeling? Zet een knuffelbeer of beertje voor het raam. Je mag het pontificaal in het midden neerzetten of een beetje verstopt, maar altijd zichtbaar van buitenaf! Laat de beer staan tot na Pasen.

Hou het wel veilig! Ook tijdens de puzzeltocht!

Iedereen mag meedoen. De knuffelbeer-actie blijft tot na Pasen. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden. Ga op pad in jouw eigen tijd en in jouw eigen tempo. Veel plezier met het zoeken!! En kijk uit met oversteken!

,Je wordt er zelf ook vrolijk van, van zo’n beer op de vensterbank’

Maar hou wel rekening met elkaar. Let tijdens de puzzeltocht altijd op dat je afstand houdt van elkaar!! Ga niet in (grote) groepen rondlopen! Hou de veiligheidsmaatregelen aan zodat we ook onze uitjes leuk blijven houden!

Welke dorpen doen er mee?

In de volgende dorpen zijn in elk geval een aantal beertjes voor het raam gezet. Maar er komen vast nog meer bij!

  • Andelst; Constantijnstraat, Het boogstuk, Juliananstraat, Mauritsstraat, Tielsestraat, Wethouder Schaarsstraat, Wilhelminastraat.
  • Driel; Ausemsstraat, Lijsterstraat.
  • Herveld; Binnenveld, De Bongerd, Kerkeakker, Lotusstraat, Planetenstraat.
  • Heteren; Akeleistraat, Beemdhof, Boomgaard, Boterhoeksestraat, Bremstraat, Bretagnesingel, Dahliastraat, De Bouwert, De Haantjes, De Rauwendaal, Hoenderkamp, Jasmijnstraat, Kamperfoeliestraat, Kerklaan, Ligusterstraat, Lijsterbesstraat, Meidoornstraat, Nachtegaalstraat, Narcissenstraat, Onze Lieve Vrouwenstraat, Ranonkelstraat, Smidsakker, Tuin van Burgemeester, Vicarie, Zesmorgen, Zonnekruidsestraat.
  • Randwijk; Bredeweg, Johan Frisostraat, Kerkstraat, Prinses Beatrixstraat.
  • Zetten; Bellefleur, Brittanjesingel, Calsstraat, De Grip, Dijkgraaf, Ghandistraat, Hammarskjoldpark, Hendrik Piersonstraat, Hoofdstraat, Ijsbout, Irenestraat, Kruidenier, Margrietstraat, Marijkestraat, Marshallstraat, Martin Luther Kingplantsoen, Moenstraat, Ploegstraat, Ruimoord, Sadatstraat, Schweizerpark, Stationstraat (let op, er is ook een ventweg) Teresaplein, Tussen de Heggen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen