Bouwproject Op Zuid in Zetten gaat gewoon door

Het bouwproject Op Zuid in Zetten is in volle gang. Er ligt inmiddels een hoge berg zand en er wordt gemeten en gegraven dat het een lieve lust is. Het terrein moet voorbereid worden zodat straks de woningen geplaatst kunnen worden.

De plannen voor Op Zuid in Zetten zijn volop in ontwikkeling, maar zeker is dat het een wijk met grote diversiteit wordt. De 77 nieuwbouwwoningen bestaan uit tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Van de tussen- en hoekwoningen wordt ongeveer 30% aangeboden als huurwoning.

Planning Op Zuid in Zetten

De koopwoningen worden gerealiseerd in zogenoemde traditionele bouw: twee lagen en een kap, in een mooie jaren ’30 stijl. Je kunt traditionele kwaliteit en fraaie details verwachten. Plannen blijven plannen totdat ze worden gerealiseerd.

Voor de huurwoningen geldt dat er een spectaculaire verkorting van de bouwtijd wordt gerealiseerd door de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen. Wat houdt dit in? Bouwen wordt assembleren. Alle hoogwaardige bouwdelen worden ‘plug & play’ samengesteld met slimme constructies. De woningen worden binnen één dag wind- en waterdicht geassembleerd. Vervolgens worden de woningen binnen enkele weken volledig woonklaar afgewerkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen