Een gure zondagmiddag; hoe vermaak jij je?

Foto: Pixabay

Na een zonnige lenteachtige periode is het weer nu een stuk kouder geworden. Er staat een stevige noordoostenwind waardoor het voelt alsof de temperatuur rond het vriespunt is.

Het is een rustig op de weg. De koude wind en de hagelbuien houden veel mensen vandaag binnen. Vorige week gingen mensen nog op de fiets op pad, of maakten een wandeling. Vandaag is het een dag om je binnen te zitten. Wat doe jij om je te vermaken?

Herontdekt

Nieuwe hobby’s ontstaan. Ongelezen boeken komen weer uit de kast en worden met hernieuwde belangstelling ontdekt. Gezinnen herontdekken de ouderwetse bordspelletjes. We hebben allemaal veel meer tijd voor elkaar gekregen omdat alle agenda’s vrijwel leeg zijn. Geen hectiek in het weekend om kinderen naar het sporten te brengen en op te halen. We kunnen niet meer bij anderen op bezoek dus daar zoeken we andere wegen in vinden.

Nu is het een kans om te ontdekken wat jij belangrijk vindt. Wil je nog wat nieuws leren? Dan is nu jouw kans! Hoe is het om tijd voor jouw gezin te hebben? Hoe hou jij contact met familie en vrienden? Gelukkig hebben we internet. We kunnen zoveel informatie vinden, muziek, spelletjes, boeken, films. We kunnen beeldbellen, e-mailen en whatsappen met elkaar.

Dus, doe de kachel aan en ontdek wat jij leuk vindt om op een gure zondagmiddag te doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen