Bezoekers Huiskamer van Elst verrast met plant en warme groet

Michel Rikken overhandigt plantjes aan Hester van Aalst
Michel Rikken overhandigt plantjes aan Hester van Aalst
Foto: Huiskamer van Elst

De Huiskamer van Elst is sinds april 2018 de wekelijkse ontmoetingsplek in de Bibliotheek aan het Europaplein. De coronacrisis maakt het echter onmogelijk om op die locatie  elkaar te ontmoeten en daar heeft het bestuur van de Stichting Ontmoeten en Verbinden in Elst een oplossing voor gevonden.

Er is een uitgebreid telefonisch netwerk ontstaan zodat mensen met elkaar in contact kunnen worden gebracht. Vrijwilligers van het huiskamerproject verlenen hun medewerking door mensen die zij anders in De Huiskamer zouden hebben gesproken nu telefonisch te spreken.

Paasverrassing

Met Pasen in het vooruitzicht hebben alle bezoekers waarvan woonadressen bij de organisatie bekend waren een plantje in vrolijke paaskleuren ontvangen voorzien van een passend kaartje van de organisatie van De Huiskamer van Elst. De plantjes zijn aangeboden door Michel Rikken van Saintpailia-kwekerij ‘De Bunder’ in Oosterhout. Een bijzonder gebaar van een kweker die het momenteel ook niet makkelijk heeft.

Wilt u contact dan kan worden gebeld met Hester van Aalst, voorzitter van eerdergenoemde stichting, en te bereiken onder mobielnummer 06 12465542 of per e-mail [email protected].

plantje in vrolijke paaskleuren
Vaste bezoeker Tilly Hendriks blij verrast
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen