Hoe ga jij om met de coronamaatregelen? Doe mee aan het onderzoek van RIVM en GGD!

Foto: Pixabay

Samen met het RIVM voeren GGD GHOR een onderzoek uit naar hoe mensen omgaan met de coronamaatregelen. De resultaten helpen de overheid om effectieve maatregelen te bedenken en te nemen. Meedoen kan tot en met 24 april.

Op dit moment hebben we in Nederland te maken met een uitbraak van het coronavirus. De overheid heeft daarom maatregelen getroffen, die invloed hebben op jouw dagelijks leven. Het RIVM en het GGD willen graag weten hoe mensen met de maatregelen en adviezen omgaan.

Klik hier voor meedoen aan het onderzoek.

Het onderzoek gaat over de volgende vragen:

  • Wat vinden mensen van de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan?
  • In welke mate willen mensen die maatregelen opvolgen en lukt dat ook?
  • Wat zijn de effecten van de maatregelen op het dagelijks leven en het welzijn van mensen?
  • Waar halen mensen informatie over de coronacrisis vandaan?

Door de vragenlijst in te vullen kun je jouw mening geven over deze onderwerpen. Om de vragenlijst kort te houden, krijg je over een paar van deze onderwerpen vragen. Andere deelnemers krijgen weer vragen over de andere onderwerpen.

Anoniem

Alle deelnemers wordt gevraagd een aantal persoonlijke kenmerken zoals leeftijd, geslacht, woonplaats, woonsituatie en gezondheid in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt. De onderzoekpartijen zorgen ervoor dat jouw e-mailadres niet aan jouw antwoorden gekoppeld kunnen worden.

Aan het einde van de vragenlijst word je gevraagd aan te geven of je in de toekomst nogmaals benaderd mag worden voor dit corona onderzoek.

Bron: Rijksoverheid RIVM

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen