Vanaf vandaag 11 mei mogen de contactberoepen weer uitgeoefend worden

Foto: Pixabay

Vanaf vandaag 11 mei mogen een aantal contactberoepen, onder strenge voorwaarden weer uitgeoefend worden. Om het werk zo veilig mogelijk te houden wordt de anderhalve meter afstand aangehouden. Er wordt gewerkt op afspraak, waarbij de ondernemer/medewerker en de klant samen vooraf bespreken of het bezoek een risico oplevert. Over welke beroepen hebben we het dan?

Het uitoefenen van de meeste contactberoepen is weer mogelijk. Het gaat om rij-instructeurs, (para)medische beroepen (diƫtist, masseur, ergotherapeut, tandprotheticus, enz.), medewerkers in uiterlijke verzorging (kapper, schoonheidsspecialist, pedicure, enz.) en alternatieve geneeswijzen (acupuncturist, homeopaat, enz.)

Onze adverteerders

Massagepraktijk Sapan, massagepraktijk Knooploos en Visnja Tesic Aupunctuur mogen weer hun werkzaamheden oppakken. Neem vooraf contact op om een afspraak te maken. Er zijn ook ondernemers die voorrang geven aan hun vaste klantenkring. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je snel terecht kunt voor een massage, acupunctuur afspraak af of knipbeurt.

Ook adverteren?

Nu is het een gunstige tijd om onder de aandacht van (potentiƫle) klanten te komen! Laat als een van eerste weten dat je weer beschikbaar bent! Met een advertentie op onze website Overbetuwe Nieuws en extra aandacht op onze social media als Facebook, Instagram en Twitter heb je als ondernemer een nog groter platform tot jouw beschikking.

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren. Wil je meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met Leo Christiaens (06-11087527)

Lees ook bericht: Kabinet gaat verder met versoepeling van de corona maatregelen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen