Ondernemers Contact Overbetuwe: samen staan we sterk-denk lokaal-koop lokaal

Foto: Ondernemers Contact Overbetuwe OCO

Het Ondernemers Contact Overbetuwe (OCO) organiseert zes tot acht keer per jaar interessante netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Deze variëren van bijvoorbeeld lunchbijeenkomsten met een thema, bedrijfsbezoeken bij aangesloten leden en het jaarlijkse Running Dinner.

Het coronavirus heeft de wereld behoorlijk op zijn kop gezet; dit geldt helaas ook voor de bijeenkomsten van de OCO. Noodgedwongen zijn er diverse bijeenkomsten en evenementen geannuleerd.

Waardebonnen

De OCO wil daarom graag een gebaar naar haar leden maken. Het motto van de OCO is: voor en door ondernemers. Ditzelfde geldt voor de actie die is bedacht ter compensatie van de gecancelde activiteiten. Alle leden ontvangen voor € 100,- aan waardebonnen. Deze waardebonnen kunnen zij die zij, in het kader van lokaal zakendoen, besteden bij de aangesloten leden. In totaal zal er zo’n € 22.000,- aan waardebonnen worden uitgegeven.

Ieder lid mag zelf kiezen bij welk ander OCO-lid de bonnen worden ingeleverd. De OCO betaalt deze bonnen rechtstreeks aan het bedrijf waarvoor de leden gekozen hebben. Op deze manier geeft de OCO iets terug aan de leden, dat kan worden besteed bij de leden.

Dit alles in het kader SAMEN STAAN WE STERK – DENK LOKAAL – KOOP LOKAAL!

Voor meer info: www.oco.nl

Ondernemers Contact Overbetuwe OCO

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen