Wandelen tijdens de Pinksterweek in de Overbetuwe

Wandel je ook mee?
Wandel je ook mee?
Foto: Stephanie Albert via Pixabay

In de week na Pinksteren zijn er diverse (virtuele) wandelingen uitgezet. Door het prachtige weer hebben we zin om naar buiten te gaan, alleen moeten we wel rekening met de coronamaatregelen houden. Diverse organisaties hebben hier leuke ideeën voor verzonnen.

Overbetuwe Beweegt

De Virtuele Vierdaagse is het alternatief voor de avond4daagse. Wandel van 1 t/m 7 juni vier keer 5 of 10 kilometer met je ouders, broertjes of zusjes. De route en de dag kunnen jullie zelf bepalen. Meedoen kost 6 euro per persoon.. Na afloop ontvang je thuis een echte medaille.

Ga naar www.virtuelevierdaagse.nl, mail naar [email protected].

Elster Pinksterwandeltocht

De Pinksterwandeltocht is voor dit jaar in een ander jasje gestoken. Je kan nog steeds verschillende routes met verschillende afstanden lopen, je ontvangt een routeboekje, stempels, stickers, een patch en een medaille. Maar je loopt op een zelf gekozen moment vanaf dinsdag 2 juni t/m 31 december 2020. Je kunt verschillende routes volgen van 7.5 km, 15 km, 20 km, 27 km, 40 km en 50 km.

Via www.solemates.one/evenementen bestel je een startpakket met routeboekje, stempels, stickers, een speciale patch voor deze editie en een medaille.

Mindful Walk Virtuele Vierdaagse in de Overbetuwe

Doe op 1, 2, 3, 4 juni mee met de  ‘Mindful Walk 4-Daagse’. Op deze dagen loop of beweeg je vier dagen minimaal een afstand van 5 kilometer. Je ontvangt voor iedere wandel dag (vier in totaal) een Mindful Walk tip om het wandelen nóg fijner te maken en meteen kennis te maken met het concept van Mindful Walk (onderdeel van Mindful Run Nederland). De kosten zijn €7,50 per deelnemer. Nadat je mee hebt gedaan aan deze uitdaging, krijg je een echte medaille. Opgeven doe je bij Lifefullnesscoaching.nl

Houd afstand en volg de RIVM richtlijnen

Door de Corona-crisis zijn veel wandeltochten en avond4daagsen in heel Nederland afgelast. Ook in de Overbetuwe. Doordat er elk jaar veel deelnemers meedoen worden er alternatieven aangeboden. Bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Jong geleerd is oud gedaan. Tijdens het wandelen dien je alle richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen.

Wie doet er mee?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen