Benefietavond: Steun Theater De KiK

Jacqueline treedt op tijdens benefietavond
Jacqueline treedt op tijdens benefietavond
Foto: Jacqueline Aronson

Theater De KiK organiseert op zaterdag 4 juli een benefietavond. Een avond vol muziek, dans, toneel en theater!

Het doel van de avond is zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat Theater De KiK behouden blijft voor de Overbetuwe. Er is een fantastisch programma samengesteld met professionele toppers en aanstormende talenten! En dat allemaal uit Overbetuwe en omgeving.

Musicalartiest

Eén van de deelnemers tijdens de benefietavond is Jacqueline Aronson. Zij volgde naast haar dansopleiding de Akademie voor Kleinkunst en ontwikkelde zich als musicalartiest. Ze speelde in grote producties van Stage Entertainment zoals Cats, Sister Act en Ciske de Rat. Ze is allround musicaldocent aan de Nederlandse Musical Academie en eind juli studeert ze af als Vocal Coach.

Het wordt een unieke avond vol muziek, toneel, dans en prachtige teksten. Koop kaartjes (€15,00) voor deze avond via theaterdekik.nl en steun Theater De KiK!

Maximaal aantal bezoekers

Door de corona maatregel van 1,5 meter afstand passen er nog maximaal 51 bezoekers in onze theaterzaal (i.p.v. 148). Veel evenementen zijn de afgelopen weken geannuleerd en de horeca-inkomsten zijn laag.

Omdat de verwachting is dat deze maatregel zeker nog een aantal maanden zal gelden zullen onze inkomsten voorlopig onvoldoende zijn om alle kosten te dekken. Theater De KiK zou dit jaar hun 10 jarig jubileum vieren!

Het is nu noodzaak om in actie te komen! 

Aanvang voorstellingen

Aanvang voorstellingen om 19:00 uur en 21:00 uur in Theater De KiK in Elst. Meer informatie: theaterdekik.nl of Rita Kosman 06-11031923

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen