Elke week leuke films bij de FilmClub van Theater De KiK

Foto: Theater De KiK

Theater De KiK draait op vrijdag 17 juli om 14.00 uur en om 19.00 uur een indrukwekkende animatie film. Deze familie/jeugd film is een remake van een Disney animatie klassieker.

Als gratis lid van de FilmClub van De KiK word je als eerste op de hoogte gehouden van de filmprogrammering. Leden bestellen ook makkelijk online kaartjes (€9,00 incl. drankje). Tot één uur voor aanvang van de film zijn de kaarten ook aan de kassa te koop tijdens de openingstijden van Theater De KiK. www.theaterdekik.nl

Volle zaal met filmliefhebbers

Vanaf 1 juli mogen er 50 bezoekers in de zaal. De theaterzaal en de foyer zijn speciaal ingericht om deze aantallen bezoekers veilig en op een prettige manier te ontvangen.

Gratis drankje na afloop

Filmbezoekers kunnen gezellig zitten in de foyer en genieten van het gratis drankje na afloop van de film. In de theaterzaal zijn stoelen verwijderd en kleine tafeltjes geplaatst zodat je je drankje mee kunt nemen naar de film.

film

 

♦♦♦

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen