Vernieuwd gemeentehuis officieel in gebruik genomen

Digitale opening van het nieuwe gemeentehuis
Digitale opening van het nieuwe gemeentehuis
Foto: Still uit video gemeente Overbetuwe

Vanochtend is het vernieuwde gemeentehuis van gemeente Overbetuwe officieel in gebruik genomen. Vanwege de corona-maatregelen kan de opening helaas niet groots worden gevierd met de medewerkers en inwoners van de gemeente. Daarom wordt deze mijlpaal digitaal geopend.

Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos en wethouder Wijnte Hol openden het gemeentehuis. Het bestaande gebouw is opgeknapt en er is een deel nieuwbouw bijgekomen. Vroeger is het een postkantoor geweest; de originele postbus is geïntegreerd in het nieuwe gebouw. Zo blijft een stuk historie van Elst behouden.

Welkom op afspraak

Gemeente Overbetuwe blijft ook de komende periode op afspraak werken. Zo wordt er gezorgd dat er geen drukte kan ontstaan in het gemeentehuis en kan de 1,5 meter afstand worden gegarandeerd. Voor iedereen die nieuwsgierig is om de binnenkant te bekijken, heeft gemeente Overbetuwe een rondleidingsfilmpje gemaakt. Deze video wordt op woensdag 15 juli gedeeld op de website, Facebook, Twitter en Instagram-account van gemeente Overbetuwe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen