Salas Catering; authentieke Indische gerechten

Marcel en Mandy zijn de drijvende kracht achter Salas Catering. Marcel begon in oktober 2007 vanuit huis met het bereiden van authentieke Indische gerechten, naar de recepten van zijn moeder. Die kennis wil hij behouden en wordt verwerkt in de gerechten.

Advertorial

Al 12,5 jaar maakt Marcel de gerechten met veel aandacht en passie klaar. Salas Catering is dé Indische cateraar in de regio; voor authentieke gerechten met smaken zoals vroeger.

Catering en partyservice

Marcel en Mandy verzorgen complete Indische catering op locatie. Voor zowel particulieren als bedrijven in de hele regio en daarbuiten. Heb je iets te vieren, dan denken zij graag mee over de invulling van jouw feest.

Daarnaast hebben ze veel ervaring in het verzorgen van catering bij een uitvaart. Dat kan in de vorm van Indische koekjes of een buffet naar jouw wensen. Salas Catering geeft je graag meer informatie hierover.

Indische hapjes

In de Indonesische keuken zijn ook de Indische hapjes een absolute must. Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden worden altijd schalen vol Indische snacks zoals pasteitjes, loempia’s en risolles geserveerd. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie. Samen met zijn partner Mandy werkt Marcel dagelijks aan de goede kwaliteit van de gerechten. Salas Catering biedt een veelzijdig menu voor ieder wat wils.

Afhalen of bezorgen

In de winkel kan je terecht voor het afhalen van heerlijke Indische snacks, broodjes, maaltijden en diverse groente- en vleesgerechten. Geen zin om te koken? Bestel dan eens een Menu van de Week of een van de andere afhaalgerechten. Het Menu van de Week is een echte aanrader met elke week andere gerechten.

Verkoopwagen

Salas Catering heeft ook een verkoopwagen die je op locatie kunt bestellen. Zij serveren een groot deel van hun gerechten, waaronder snacks, saté en nasi/bami gerechten. Zij maken graag een voorstel op maat voor uw feest.

Loop gerust eens binnen bij de winkel van Salas Catering. 

Industrieweg Oost 5B4 (bedrijventerrein De Aam), 6662 NE, Elst.

Telefoon: 06 – 22 38 21 25.

Email: [email protected]

Website: www.salascatering.nl

Routeplanner

Voer het adres Industrieweg Oost 5B Elst in op jouw routeplanner. Bij Booij Parket inrijden tot achteraan. Salas Catering is gevestigd op nr 5B4.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen