Fiets mee met de Gelderse Fiets4daagse Zomereditie

Ontdek mooi Gelderland op de fiets
Foto: Zachtleven fotografie via Pixabay

De Gelderse Fiets4Daagse Zomereditie 2020 is een initiatief van de Gelderse Sportfederatie. Het coronavirus trok een streep door de rekening van evenementen, zodat er een alternatieve manier werd bedacht om mensen op de fiets te krijgen.

De zomervakantie komt eraan! Heb je zin in een leuke uitdaging? Doe dan mee aan de Gelderse Fiets4daagse Zomereditie 2020! Ontdek de mooie omgeving van Gelderland; de natuur, het platteland, steden en dorpen. De Gelderse Fiets4Daagse loopt tot en met 30 augustus 2020.

Bepaal jouw eigen routes

Fiets je eigen 4daagse in de zomervakantie. Ga er gezellig op uit en ontdek leuke fietsroutes in de omgeving. De afstand, de dagen en met wie je fietst bepaal je zelf. Om het fietsen voor kinderen veilig en leuk te maken heeft de Gelderse Sportfederatie alvast wat leuke tips en handige linkjes gebundeld. Dit document is op deze pagina gratis te downloaden.

Meedoen kan op verschillende manieren. Je kunt op pad gaan met of zonder stempelkaart, je kunt je laten inspireren door leuke tips en handige links, of je bedenkt je routes zelf.  Registreer je fietstocht, deel je resultaten met ons en win leuke prijzen.

Stempelkaart en oorkonde

Vraag de gratis stempelkaart en oorkonde aan. Op de stempelkaart staan checkpoints voor onderweg. De oorkonde is een leuke beloning na afloop van je fietstocht. Ga naar de Gelderse Fiets4Daagse, vul jouw gegeven in en ontvang de stempelkaart en de oorkonde als download.

Bron: Gelderse Fiets4Daagse

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden